Εμπειρία στο CrossFit

Προπόνηση γνωριμίας

Eάν έχετε εμπειρία τριών ή περισσοτέρων μηνών στο CrossFit, θα είναι χαρά μας να έρθετε και να συμμετάσχετε σε κάποιο τμήμα (WOD, MetCon ή Speciality), ώστε να γνωρίσετε τους προπονητές, τους αθλητές και το χώρο μας.

Χωρίς οικονομική επιβάρυνση ή δέσμευση

Συνάντηση γνωριμίας (1Ο1)

Στη συνάντηση αυτή, θα μας μιλήσετε για την εμπειρία σας στο CrossFit, τον τωρινό τρόπο ζωής σας (άσκηση – διατροφή – στρες – ύπνος) και τους στόχους – αλλαγές που θέλετε να πετύχετε ερχόμενοι στο γυμναστήριό μας. Επίσης, θα θέλαμε να μάθουμε σχετικά με κάποιο ενδεχόμενο ιστορικό τραυματισμών ή άλλων προβλημάτων υγείας που πιθανώς να αντιμετωπίζετε και σας περιορίζουν.  Τέλος, θα σας πληροφορήσουμε σχετικά με τη φιλοσοφία μας στο CrossFit Comradery, τον τρόπο λειτουργίας των τμημάτων, τα μαθήματα ειδικότητας και τη σημαντικότητα της διατροφής στην υγεία και την άθληση.

Διάρκεια 20′ (κατόπιν ραντεβού)

Χωρίς οικονομική επιβάρυνση ή δέσμευση 

Εισαγωγικό μάθημα (personal)

Το μάθημα αυτό, το οποίο γίνεται σε προσωπικό επίπεδο με έναν από τους προπονητές μας,  θα είναι μία ευκαιρία να ρωτήσετε για οτιδήποτε σας απασχολεί, όπως βελτίωση τεχνικής ασκήσεων, στοχευμένες ασκήσεις ενδυνάμωσης και αποκατάστασης κ.α.

Επίσης, θα διδαχτείτε ή θα θυμηθείτε τις παρακάτω βασικές αρχές και πως τις εφαρμόζουμε στην προπόνηση ώστε να κινείστε με ασφάλεια κι αποτελεσματικότητα:

  • αναπνοή και νευρικό σύστημα
  • σταθεροποίηση κορμού κι αρθρώσεων
  • αρχέτυπες κινήσεις ανθρώπινου σώματος

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε κάποιον πόνο ή περιορισμό και κριθεί απαραίτητο από τον προπονητή, μπορεί να σας ζητηθεί να κάνετε μερικά ακόμη μαθήματα έως ότου να είστε έτοιμοι να ενταχθείτε με ασφάλεια σε ομαδικό τμήμα.

Διάρκεια 60′ (κατόπιν ραντεβού)

Κόστος 25€ (Αν είστε παρέα 2-3 ατόμων, το μάθημα θα διαρκέσει περισσότερο και το κόστος είναι 15€ / άτομο)

*Τα βήματα 2 και 3 γίνονται μαζί στο ίδιο ραντεβού

Τμήμα WOD, MetCon ή Speciality (1 έως 14 άτομα)

Εδώ θα προπονείστε παρέα με όλους τους αθλητές του γυμναστηρίου, ανεξαρτήτως εμπειρίας. Τα προγράμματα της ημέρας κλιμακώνονται πάντα σε επίπεδα, ώστε να μπορούν όλοι οι αθλητές να συμμετέχουν με ασφάλεια, σύμφωνα με τη φυσική κατάσταση, τη  δύναμη και την ηλικία τους. Η κλιμάκωση του προγράμματος και των ασκήσεων μπορεί να γίνει με μείωση του χρόνου, των επαναλήψεων, του φορτίου, του εύρους κίνησης ή με συνδυασμό μερικών ή όλων των παραπάνω. Ο κάθε αθλούμενος έχει το δικό του εξοπλισμό και βάζει ένταση σύμφωνα με τις δικές του δυνατότητες και μόνο!

Στο CrossFit Comradery επιβραβεύουμε κατά κύριο λόγο την προσπάθεια, τη συνέπεια και την καλή τεχνική, οι επιδόσεις είναι θεμητές, αλλά έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

Κόστος 70€ μηνιαία συνδρομή